T: +47 37 27 37 50
M: +47 92 28 50 70
post@wilhelminesmykker.no

PERLE

Perler gir klarhet, orden og stimulerer kjærlige følelser, tanker og handlinger. Glansen i perler har i hundrevis av år vårt et symbol for skjønnhet og renhet.

AMETYST

Ametyst virker rensende på kropp og sjel, og er en av de beste steinene mot negative tanker. Den styrker nervesystemet og hjelper med å treffe riktige beslutninger.

BERGKRYSTALL

Bergkrystallen gir klarhet og innsikt og skaper harmoniske vibrasjoner i et vårelse. Den er ofte brukt som pryd- og smykkestein.

LABRADORITT

Labradorit er en av mine personlige favoritter, hvor man i det rette lyset kan se hele regnbuen. Det sies at Labradoritten ble brukt som navigasjonsstein på vikingskip.

JASPIS

Jaspis er god mot fysiske og psykiske smerter og virker beroliggende på gravide, epleptikere og alkoholikere. Jaspis har forskjellige mønstre. Jeg bruker Dalmatiner-, Picasso- og Leopardjaspis i mine smykker.

SERPENTIN

Serpentin er god hvis du vil komme i kontakt med din motstand, misunnelse og ufordøyde følelser og få dem bearbeidet. Den virker også mot kvalme.

TURKIS

Turkis har blitt betraktet som en hellig stein i mange kulturer og står for ungdommelighet, kommunikasjon, beskyttelse, helse, selvtillit og styrke.

MåNESTEIN

Månestein er en transformasjonsstein som hjelper på følelsesmessige svingninger og hormonelle ubalanser. Den styrker kommunikasjonsevnen og reflekterer bærerens vesen og følelser. Månesteinen bringer også hell.

ROSENKVARTS

Rosenkvarts blir kalt kjærlighetssteinen er mye brukt i smykker. Den er beroliggende og hjelper med å tilgi. Rosenkvarts beskytter, gir skapertrang og hjelper mot dårlige vibrasjoner.

KARNEOL

Karneol har i seg høstens farge og er god når vi leter etter å høste resultatet av noe vi har arbeidet med å få til. Den virker oppløftende og skal sies å stimulere sexlysten.

CALCIT

Harmonisteinen! Kommer i gul , orange , rød , honningfarget , rosa og grønn. Gir balanse og løsner opp for utrygghet.

RHYOLITH

Rhyolit er en vulkansk bergart. Den har en karakteristisk fargeblading av grønn, rød, orange, blå og fargeløse partier. Det er en sterk stein som kan hjelpe med å rydde opp i kaotiske tanker og følelser.

DUMORTERITT

Den blågrå fargen er karakteristisk for dumortetitten. Den er ikke sÃå vanlig og den står for maskuline energier, handlekraft, verbal klarhet ro og oversikt.

ONYX

Onyx beskytter og forsterker hørsel og konsentrasjon og setter oss i stand til å se tingene i et større perspektiv. Balanserer også den maskuline og feminine energien.

LAVA

Lava er smeltet stein som kastes ut ved vulkanutbrudd. Den finnes som smykkestein og noen vil oppleve at den blir veldig varm mot huden.

AGAT

Agat er en mye brukt smykkestein. Steinen kommer i mange farger og mønstre og kan også farges kunstig. Agat er en styrkende og beskyttende stein som gir mot og handlekraft til å overvinne usikkerhet.

HEMATITT

Hematitt, også kalt blodstein, gir en følelse av varme, bevegelse og energi. Steinen kan bedre søvnkvaliteten ved å ha den under puten. Hematitt ble kalt naturlig jernmalm.

TIGERØYE

Tigerøye gir skarpsindighet. Steinen skjenker tigerens smidighet, kraft og øvrige egenskaper. Tigerøye hjelper med få kontakt med sine røtter og med å forstå egne feil og ta ansvar.

HOWLIT

Howlit er fra naturens side grå, men blir ofte farget. Den gjør deg mottakelig og virker beroligende.

RØKKVARTS

Røkkvarts sies å være den steinen som er best mot stråling. Steinen gir jordforbindelse og renser luften mellom mennesker. Røkkvarts er en drømmestein og kraftig energileder.

SODALITT

Sodalitt er en grenseoverskridende stein som hjelper med å gi slipp på dårlige holdninger og virker beroligende. Det er den vakre dyp blå sodalitten som brukes til smykkestein eller til utskjæring av mindre figurer.

Farget korall

Røde koraller er et blikkfang og de kommer ofte fra Italia eller Japan/Kina.Siden de er farvet vil de kunne bli mattere ved bruk. Rød korall symboliserer livet og blodgjennomstrømningen.

PERLEMOR

Perlermor gir som perler klarhet, orden og stimulerer kjærlige følelser, tanker og handlinger.

SUGILITT

Sugilitt er en stein som hjelper til med å oppnå det man ønsker seg. Steinen fremmer klarsynhet og kan hjelpe deg å tro mer på deg selv. Sugilit kan ha flere farger fra purpurrød til lilla og sort.

PYRIT

Det er ikke gull alt som glimrer.. Pyrit blir kalt for narregull. Den gir visdom, robusthet og hjelper deg til å vare deg selv og styrke deg i troen på at du er god.